zondag 4 mei 2008

Please pay attention Mr. Ventress...

This morning we received the news that Microsoft decided not to further pursue the acquisition of Yahoo after intense talks last week, where Microsoft increased its offer with $5 billion from $29.40 to $33 per share. Yahoo management felt the offer was not acceptable. Let's watch with great interest what is going to happen with the share price of Yahoo on Monday. I certainly hope that Ron Sargent does not have to send a letter like this one from Steve Ballmer, after he has increased his offer for CE, which I am sure he is willing to do..... (end of post)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Begrijp deze aanbeveling niet. Staples heeft de koers eerst vreselijk omlaag gedirigeerd en komt dan nu als de barmhartige sameritaan met een bod van 7.25 aankloppen om de tent over te nemen. Wat mij betreft volgt er een echt fair value bod of we sluiten deze case en gaan op eigen kracht verder en zoeken binnen 6-9 maanden koersen boven de 10 EURO op. En ja ik zag ook je posting op IEX maar als ik zo bang zou zijn dat meneer Sargent weg zou lopen van CE dan zou ik mijn aandeeltjes als een haas verkopen.

Anoniem zei

Beste Marathon,

Met mijn aanbeveling wilde ik voorkomen dat CE zijn hand gaat overspelen zoals ook Yahoo dat nu gedaan heeft, maar ik begrijp dat jij niet bang bent voor lagere koersen. Ik denk dat je iets te optimistisch bent met een stand-alone koers van 10 Euro binnen 6-9 maanden.
Ik begrijp overigens ook al die complot theorieen niet waarbij Staples de koers aan het drukken is en CE hem weer omhoog zou brengen. Ik ga er vanuit (zeer naief wellicht) dat CE en Staples geen van beiden bezig zijn met koersmanipulatie direct of indirect.

Anoniem zei

Ben inderdaad iet positiever gestemd over CE en haar toekomst. Heb wat meer vertrouwen in het huidige bestuur en begrijp inderdaad niet dat Centaures voor dik 9 inkoopt om ze vervolgens nadat de tent wat beter op de rails lijkt te staan voor een paar euro minder van de hand wil doen omdat Staples zo'n geweldig bod heeft gedaan. Nee ik ben ervan overtuigd dat er achter de schermen meer speelt dan jij en ik denken( Ga ervan uit dat je er niet direct of indirect bij betrokken bent)en dat binnenkort duidelijk zal worden welke kant we met CE opgaan. Woensdagmorgen kan al wat meer duidelijkheid brengen met autonome groei als we van Staples af zijn.

Gr Marathon