zondag 13 januari 2008

Staples gaat naar thuis basis Office Depot en OfficeMax

In het bijgaande artikel kan gelezen worden dat Staples agressief bezig blijft met het openen van nieuwe retail stores, waarbij ze met name in de markten waar de concurrentie sterk is aan het uitbreiden zijn. Een paar interesante quotes:
"My guess is that Staples management does not believe there is a high correlation between the housing market and office supplies sales," refererend aan Zuid-Florida waar Office Depot zo over klaagt.
"The stores are going to be newer, so that's attractive to consumers," he said. "And Staples' store-level merchandising is just vastly superior right now. Staples' stores are cleaner, and the service is better."
Met zoveel focus op autonome groei in de thuismarkt op het retail segment, weet ik niet of ze wel tijd voor, en zin in CE hebben.....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor het publiceren van het artikel.

Never change a winning team, zou Ron Sargent zeggen. Aangezien het blog over CE gaat, wil ik je erop attenderen dat je hier niet de kern (= CE) raakt. Ik geef je een voorzetje: Target 2005 was ..., Target 2006 was ..... and target 2007 was ..... !!!!

Overtreft mijn verwachtingen en vul bovenstaande eens in! Verder ben ik benieuwd naar je oordeel, wanneer je bovenstaande ingevuld hebt. Ik acht je er zeker toe in staat dit te solven.

Keep up the good work!

Reg,
Price

Anoniem zei

Bedankt voor je reactie. Ik vind dat het ook wel iets toevoegt om interessante informatie over de concurrenten van CE hier te plaatsen, daar dat ook invloed kan hebben op de prestaties van CE zelf.
Ik snap je punt niet over de targets, wellicht kun je dat verder uitleggen.